Hej från soffan!

God fredagskväll!
 
Här bloggas det från mobilen då det inte finns nån möjlighet att ta sig till datorn. Är fast i soffan med en ammande bebis som den mesta av tiden senaste månaden :) Försöker få henne att somna så jag kan hinna göra ett snabbt röj här. Dröjer nog inte så länge till innan damen slocknar, tills dess myser vi framför första Hobbit filmen som går på tv. 
 
Vi är ensamma inatt då Patrik jobbar sent och sedan börjar tidigt imorgon igen så därför sover i Göteborg. Vi var faktiskt nere i storstaden igår vilket var första gången för Juni. Vi två åkte ner på förmiddagen och hem till lägenheten där Patrik fortfarande låg i sängen. Han var nämligen rejält bakfull då han dagen innan firat. Restaurangen han jobbar på (Upper house, Gothia towers) och varit med från start att "bygga upp" fick nämligen en stjärna i Michelin guiden i onsdags. Det är verkligen en riktigt stor bedrift och jag vet hur mycket han kämpat och hur många timmar han lagt på detta jobb. Är så stolt och glad att de äntligen fick sin välförtjänta stjärna. 
 
Han var alltså ganska seg igår men vi fick ändå med honom ut på stan en sväng. Vi gick och lämnade in min mobil på lagning då min skärm spräcktes i början av året. Det är för övrigt ett RÅN att laga en skärm på iPhone 6S! Tack och lov för drulleförsäkring. Under tiden telefonen lagades tog vi en tur upp till Patriks jobb för att säga hej och "visa upp" Juni för kollegorna. Det är alltid lika kul att se hur förtrollade folk blir av bebisar <3
Resten av kvällen igår spenderade vi i soffan. 
 
 
Idag lämnade vi alla lägenheten strax innan 13. Patrik åkte till jobbet och vi tjejer körde mot Bäckebol. Vi besiktigade nämligen bilen innan vi fortsatte hem till Uddevalla. Det gick fint och bilen blev godkänd utan några anmärkningar.
Väl hemma var det ganska snabba puckar för att släpa in all packning, byta om och slå in paket. Klockan 16.30 var en ganska stressad och svettig mamma framme hos min syster. Man förstår nu varför personer med barn ofta är sena, det är ett helt projekt att komma iväg och inte glömma nåt! Men tycker det går helt okej hittills iallafall :)
 
Vi var hos syster i ca 3 timmar där det var kalas för Nelvin som i tisdags fyllde 10 år. Tänk att min lillasyster har en son som blir så stor samma år som mitt första barn föds. Det är fantastiskt hur livet blir ibland.
 
Sedan vi kom hem från kalaset har vi varit i soffan och ammat, bästa fredagsmyset. Nu verkar det dock som att hon har somnat så jag ska försöka smyga bort försiktigt och lite snabbt få ordning på lite saker, sedan är det sängen som gäller. Imorgon kommer Patrik och hans vän från Oslo, de ska fira att Patrik fyllt 30. Det blir nog livat :)
 
 
 
Såhär söt var Juni på kalaset förut, hennes första klänning! Älskar att det finns så mycket söta kläder, man vill ju köpa allt ^^
 
 
 
 Bilder från kalaset