Mitt 2015

Hej alla nyårsfirare!
 
Misstänker att majoriteten är uppklädda, mätta efter en trerätters middag och säkert har svalt ett och annat glas bubbel vid denna tiden =)
 
Själv gör jag precis som förra nyårsafton, sitter hemma i soffan själv i myskläder. Föra året jobbade jag och hade helt enkelt inte ork att hitta på något. Denna gången är ju orsaken ganska uppenbar då jag har en fullt utvecklad människa i magen som kan komma vilken minut som helst. Att försöka hitta något att klä sig i och gå på någon slags fest är inte alls något jag känner för utan glass framför tv:n duger gott. Dock lovar jag mig själv att nästa år ska det minsann bli någon snygg klänning och champagne! Hela min uppväxt firande min familj med ett gäng andra barnfamiljer och det var så himla mysigt. Det är drömmen nu när man själv får barn att ha riktigt mysiga firanden med trevliga människor som man själv fick uppleva.
 
Bara två timmar kvar på 2015 och då kan vi konstatera att det blev om vi ville, en januaribebis! Så nu kan plutten komma i princip när som helst fast det gör inget om det dröjer några dagar till heller då vi ska försöka äta ute, gå på bio och mysa lite själva de sista dagarna innan vi blir en familj <3
 
Men om man tittar tillbaks på 2015 då, hur var året? Det har varit lite blandade känslor då familjemedlemmar inte mått så bra och det såklart påverkar alla runtomkring. Men i slutet av året har allt ordnat upp sig och allt känns tusen gånger bättre. Såklart så har mitt (och Patriks) liv inte varit sig likt sedan i maj då vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar. Det har ju gjort att livet känts hoppfullt och roligt trots jobbiga perioder. Vi båda hade hoppats på att jag skulle bli gravid under 2015 men att det gick så fort var vi inte rikitgt beredda på. Nu är det underbart att vi kommer få spendera i princip hela nästa år med vårt lilla hjärta. Tanken att vi vilken dag som helst kommer ha vårt barn hos oss är dock alldeles för stor för min hjärna att ta in. Jag har längtat efter barn och en egen familj sedan jag var typ 6 år så att det nu ska bli verklighet går inte att förstå. Så länge inget oförutsägbart händer (ta i trä) så är jag övertygad om att 2016 kommer bli det bästa året hittills i mitt liv.
 
Förutom bebisen så har det såklart hänt massa annat roligt. Mitt företag har bara fortsatt att växa och förfrågningarna har varit fler än jag kunnat ta emot. Jag har fått äran att göra många bröllopstårtor och största beställningen gick till Stefan Odelbergs bröllop som jag levererade till Göteborg. Jag har många trogna kunder och tror de kommer vara kvar så fort jag börjar jobba igen. Förhoppningen är att jag kan utveckla företaget ytterligare och kanske skaffa en lokal för att kunna ta emot alla bokningar. Blir spännande att se vad som sker under nästa år.
 
Jag och Patrik har fått resa utomlands en gång iallafall. I maj åkte vi till Paris där min födelseda firades. Dock var den resan lite omtumlande då vi bara ett par dagar innan avresan fick reda på att jag var gravid och därför var vi lite i chock. Jag var ganska trött, förvirrad och hängig så resan blev väl kanske inte rikitgt som vi tänkte när vi bokade den. Men det var såklart skönt att få komma iväg för nu kommer det nog dröja lite innan vi åker på någon resa ensamma igen =)
 
Semestern var också bra, trots det tråkiga vädret. Vi fick ganska mycket tid tillsammans och vi åkte runt lite i Sverige.
 
Sedan början av november har ju jag inte jobbat så vi har kunnat ses mycket mer än vi brukar. Dessutom har jag tagit igen mycket med familj och vänner som jag knappt hunnit träffa alls då jag jobbat så mycket. Det har varit en mysig avslutning på året med mycket kärlek och så kommer nästa år att börja.
 
Ska nu invänta tolvslaget och kika på fyrverkerierna från balkongen innan jag sover. Imorgon åker nog allt julpynt bort så att det inte är något att fixa med när bebisen kommit. På kvällen ska jag och Patrik för tredje året i rad ha nyårsmiddag en dag för sent. Han jobbar ju alltid denna dagen då det är en av de viktigaste restaurangätardagarna. Men det gör inget att det blir lite förskjutet för ger ju året en rikitgt bra start istället =)
 
 
Gott nytt år på er!
 
 
 
Här kommer ett litet bildregn av mitt år