Årets gran

Hej!
 
Nu har jag inte varit här på sjukt länge, det är som vanligt fullt upp. Jag har jobbat en hel del med tårtorna och Patrik har som alltid varit på jobbet väldigt mycket. Tiden som Juni sover går åt till att jobba för mig och resten är det fullt ös. Juni har nu lärt sig att gå, tog de första riktiga stegen vid 9,5 månad. Nu har hon fått upp farten rejält och jag springer efter henne hela dagarna för att städa upp allt hon drar fram och passar så hon inte slår eller skadar sig. Dessutom är det ju juletider (som jag ÄLSKAR) och då vill jag ju hinna med så mycket mys och bakande som möjligt. Man får ju dock prioritera lite och i år köpte jag faktiskt färdig pepparkaksdeg, vissa saker är inte värt att lägga extra tid på när man har så ont om den =)
 
I vilket fall så köpte vi förra veckan en ny gran. Den lilla vita som hängt med mig de senaste 4 åren var så tråkig färg på så jag och Patrik ville ha en ny. Det blev en vanlig grön plastgran. Vi får lägga lite extra pengar på en riktigt fin sen när vi köpt hus. Även nytt pynt fixade vi för mina julkulor har jag haft sedan jag bodde hemma. Det blev såklart plast eftersom vi räknade med att lilla pluttan skulle riva granen och rafsa runt bland pyntet.
 
Vi sate upp granen för en vecka sedan och Juni HAR INTE ENS RÖRT GRANEN! Jag fattar inte varför eftersom hon är på ALLT i hela lägenheten men granen, ljusen och kulorna är hon totalt ointresserad av. Det är inte heller så att den står dumt till så man inte kan nå den utan hon har varit och grejat precis bredvid men den lilla handen har inte ens känt på grenarna. Jag är glad så länge det varar för såg framför mig hur jag skulle behöva klä om granen flera gånger per dag. Helt otroligt om den får vara orörd fram till jul (ta i trä) ;)